Telefoonnummer: 0543-74 53 74 (optie 2)
Contact formulier contact
0543-745374 (optie 2)
canadaplus@aeroglobe.nl
phone 0543 - 74 53 74 (optie 2)

Ten-Ee-Ah Lodge ++++

De omgeving is prachtig en de natuur rustgevend. De lodge ligt aan een uitgestrekt meer waar gasten kunnen varen of kanoën. Het landschap is wijds en wat u beslist niet mag missen is een zonsopgang bij het meer. De lodge wordt gerund door de Zwitserse familie Bader en heet u van harte welkom.

De lodge ligt aan Spout Lake tussen Williams Lake en 100 Mile House. De cabins/lodges en het hoofdgebouw hebben een traditionele inrichting. Het is bijzonder geschikt voor gezinnen omdat hier veel te doen is. Het landschap is wijds en de lodge ligt verscholen in de pure Canadese wildernis in de vorm van bossen en meren.

De lodge is prima per auto te bereiken (laatste 30 min. wel een dirt road) en is ongeveer 4 uur rijden vanaf Wells Gray Park en ongeveer 1,5 uur vanaf Williams Lake.

De gerestaureerde lodges en cabins zijn ruim opgezet en voorzien van veel houtaccenten. De Main Lodge met een restaurant, beroemd om zijn Europese gerechten en wijnen uit alle hoeken van de wereld, is erg gezellig. Verder is er een bar, speelzaal, bibliotheek en een cadeauwinkelmet kunstgalerij.

Er zijn 8 luxe lodges en hebben allemaal een eigen inrichting. De lodges hebben een traditionele look en zijn voorzien van een badkamer, een kitchenette, open haard of kachel, een woonkamer, een balkon met ligstoelen en een buiten vuurplaats en een picknicktafel. U verblijft hier op basis van halfpension (dus inclusief ontbijt & diner).

Er zijn volop activiteiten te ondernemen. U kunt een (eco)boot huren en varen naar een eiland in het meer. Op dit eiland staat een wigwam en is leuk om met de kids te bezoeken. U kunt in de omgeving paardrijden, fietsen, kanoën, wandelen en vissen.
TEN-EE-AH LODGE 001TEN-EE-AH LODGE 002TEN-EE-AH LODGE 003TEN-EE-AH LODGE 004TEN-EE-AH LODGE 005TEN-EE-AH LODGE 006TEN-EE-AH LODGE 007TEN-EE-AH LODGE 008