Telefoonnummer: 0543-74 53 74 (optie 2)
Contact formuliercontact
0543-745374 (optie 2)
canadaplus@aeroglobe.nl
phone 0543 - 74 53 74 (optie 2)

Info Aeroglobe

Aeroglobe International B.V., h.o.d.n. AmerikaPLUS, CanadaPLUS en AfrikaPLUS, is al 20 jaar toonaangevend op de Nederlandse markt als reisspecialist. Ons specialisme is het samenstellen van reizen tegen de laagste prijs in combinatie met de beste service. Naast een zeer ruim aanbod van georganiseerde rondreizen kunnen alle reizen volledig op maat worden aangepast. 

Brancheverenigingen:

Wij zijn aangesloten bij de ANVR, SGR en Calamiteitenfonds;

• Het ANVR is het algemeen verbond van reisondernemingen. Hiermee voldoet onze organisatie aan de kwaliteitseisen die dit verbond stelt. De ANVR-voorwaarden worden samen met de Consumentenbond opgesteld. Daarom biedt het boeken van een vakantie bij aan ANVR aangesloten reisbureau zekerheid en kwaliteit.
• De Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) is ter bescherming van de vooruitbetaalde reissommen door de reiziger. Onze aansluiting bij deze stichting waarborgt dus altijd uw betalingen.
• Het Calamiteitenfonds is opgericht omdat er zich de laatste jaren veel calamiteiten voordoen die niet door reisverzekeringen worden gedekt; zoals aardbevingen, overstromingen ed. maar ook politieke onlusten, terrorisme en oorlog. Het Calamiteitenfonds garandeert u in genoemde gevallen restitutie van uw reissom. Hiervoor is een bijdrage van € 2,50 (voor maximaal 9 personen) verschuldigd. 

Vakantiebeleving:

Uw vakantie is een belevenis, of u nu rust of ontspanning zoekt, de zon en de zee of juiste meer actie en avontuur. Op onze sites vindt u de juiste accommodaties en arrangementen die aansluiten op uw wensen. 

Openingstijden:

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag t/m vrijdag: 10.00-17.00 uur. Via de mail zijn wij 7 dagen per week bereikbaar. Op erkende feestdagen is Aeroglobe International niet telefonisch bereikbaar. Boekingen kunnen 365 dagen per jaar, 24 uur per dag gemaakt worden op: www.aeroglobe.nl 

Contactgegevens:

Aeroglobe International B.V.
Rauwershofweg 4
7108 BH Winterswijk Woold

afdeling AmerikaPLUS : 0543 - 74 53 74 (optie 1) of per e-mail via: amerikaplus@aeroglobe.nl
afdeling CanadaPLUS : 0543 - 74 53 74 (optie 2) of per e-mail via: canadaplus@aeroglobe.nl
afdeling AfrikaPLUS : 0543 - 74 53 74 (optie 3) of per e-mail via: afrikaplus@aeroglobe.nl 

Duurzaam Toerisme:

Duurzaam toerisme is niets anders dan vakantie vieren en op de bestemming rekening houden met milieu, mensen, natuur en cultuur zodat reizen in de toekomst ook nog goed mogelijk is.

Brancheorganisatie ANVR zet zich samen met haar leden, (zaken)reisagenten en touroperators, in voor duurzaam toeristisch ondernemen (DTO), omdat zij de continuïteit voor reisondernemingen moet bevorderen door ook volgende generaties aantrekkelijke bestemmingen te kunnen aanbieden.

Toerisme is tevens voor vele (ontwikkelings)landen een sector die een belangrijke bijdrage levert aan de (nationale en internationale) economische, culturele en maatschappelijke ontwikkelingen en kan een sleutel zijn tot het verbeteren van welvaart, welzijn, natuur en milieu.
Het meer uitgebreide beleid van de ANVR en Duurzaam Toeristisch Ondernemen kunt u nalezen in het document "ANVR en Duurzaam Toeristisch Ondernemen".