Telefoonnummer: 0543-74 53 74 (optie 2)
Contact formulier contact
0543-745374 (optie 2)
canadaplus@aeroglobe.nl
phone 0543 - 74 53 74 (optie 2)

Selva Bananito Lodge ++(+)

Waar de wegen ophouden begint het avontuur! Dat is het geval in dit mooie, weinig bezochte gebied waar exotische flora en fauna de boventoon voeren.

De Selva Bananito Lodge is een buitengewoon voorbeeld van een ecolodge. Natuur en avontuur zijn samen genesteld in een ongerept Caribisch gebied van Costa Rica, namelijk het Talamanca gebergte. Selva Bananito heeft wereldwijde erkenning gekregen omdat zij zich in de top tien van Ecolodges over de hele wereld bevindt. Dit toeristenklasse hotel is geschikt voor mensen die een actieve vakantie in jungle willen houden.

De lodge kan gedurende het hele jaar met een auto met 4wd bereikt worden. Vanaf San José is het ongeveer 3 ½ uur rijden naar Bananito en vanaf daar is het nog 1 uur naar de Lodge.

Vanuit deze lodge kunnen diverse avontuurlijke excursies worden gemaakt. Vogelkijken, wandelen, mountainbiken, paardrijden en tochten naar een aantal schitterende watervallen worden allemaal aangeboden. Van elke verkochte tour wordt 10% van de prijs gedoneerd aan een organisatie die zicht bezig houdt met het beschermen van de natuur. Het hotel-restaurant serveert zowel lokale als internationale gerechten en drankjes. De lodges zijn niet voorzien van elektriciteit, daarom wordt het restaurant tijdens het diner verlicht door middel van sfeervol kaarslicht. U verblijft hier op basis van volpension (ontbijt, lunch en diner).

De comfortabele bungalows hebben de beschikking over een eigen badkamer met door zon verwarmd water. Verder hebben de bungalows een groot terras met hangmatten.
Selva Bananito Lodge 001Selva Bananito Lodge 002Selva Bananito Lodge 003Selva Bananito Lodge 004Selva Bananito Lodge 005Selva Bananito Lodge 006