Telefoonnummer: 0543-74 53 74 (optie 2)
Contact formulier contact
0543-745374 (optie 2)
canadaplus@aeroglobe.nl
phone 0543 - 74 53 74 (optie 2)

Orosi Lodge ++

Orosi Lodge is een charmant toeristenklasse hotel in een koloniale stijl, onder leiding van Duits management. Het hotel is gelegen in een van de mooiste valleien van Costa Rica genaamd El valle de Orosi. Het hotel, gelegen in het centrum van Orosi, biedt u de mogelijkheid nader kennis te maken met de Costaricaanse koffieproductie. De hoofdstad San José bevindt zich op ongeveer 1,5 uur rijden, Cartago ligt op 30 minuten afstand.

De lobby is zoals het gehele hotel in de koloniale sfeer ingericht. Hier bevindt zich de receptie en hier kunt u informatie krijgen over lokale excursies. In de cafetaria, waar ook lokale kunstwerken worden geëxposeerd, kunt u terecht voor de lokaal gemaakte koffie. Ook internet is tegen betaling beschikbaar. Er is geen zwembad in het hotel maar het hotel is wel gelegen naast de natuurlijke thermale baden in Orosi Vallei, waar u heerlijk kunt zwemmen. Het is mogelijk om activiteiten in de omgeving via het hotel te regelen. Enkele activiteiten die u zou kunnen boeken zijn; wandelsport, tocht naar Irazú vulkaan, mountenbiken, paardrijden, de oudste kerk van Costa Rica bezichtigen, wild water raften, vogels bekijken en zwemmen.

Het hotel heeft 6 comfortabel ingerichte kamers, deze beschikken over een 2-persoonsbed, privé badkamer met warm water, een ventilator, een kleine keuken en een kleine koelkast. Alle kamers hebben een balkon of een terras met uitzicht op de vulkanen Irazú en Turrialba.

Het is een vriendelijk en comfortabel hotel in een centraal gelegen gebied met een mooi uitzicht op de vulkanen Irazú en Turrialba.
Orosi Lodge 001Orosi Lodge 002Orosi Lodge 003Orosi Lodge 004