Telefoonnummer: 0562-449797 (optie 2)
Contact formuliercontact
phone 0562 - 449797 (optie 2)

LEES HIER ONZE NIEUWSBERICHTEN

 

Boek uw reis naar Canada zonder aanbetaling en gratis annuleren!

Vanwege de huidige situatie rondom corona (Covid-19) hebben wij tijdelijk onze boekingsvoorwaarden versoepeld. Voor nieuwe boekingen die gemaakt worden tussen 1 oktober en 31 december 2020 kunt u de boeking tot 2* maanden voor vertrek kosteloos annuleren en zonder reden van opgaaf. Uw aanbetaling wordt tevens uitgesteld en hoeft u pas bij de restantbetaling te voldoen. Boek dus zonder risico en zonder zorgen uw reis naar Canada met CanadaPLUS.

Is er code oranje, rood of een inreisverbod? Vanaf 1 maand voor vertrek kunt u dan gratis omboeken of uw geld terugontvangen. Klik hier voor aanvullende informatie.

Bent u in het bezit van een corona-voucher van AmerikaPLUS, CanadaPLUS of AfrikaPLUS? Deze kunt u uiteraard gebruiken bij het boeken van de nieuwe reis en u ontvangt dan tevens 2% KORTING (maximaal over de waarde van de voucher).

DATUM NIEUWSBERICHT: 1 OKTOBER 2020

============================================= 

ALLE REIZEN TOT EN MET 31 DECEMBER 2020 GEANNULEERD

Vanwege de actuele situatie rondom corona hebben we besloten om alle reizen naar Canada met vertrek tot en met 31 december 2020 te annuleren. Wij hebben inmiddels met alle reizigers contact gehad die in deze periode vertrekken om de alternatieven te bespreken om de vakantie alsnog door te laten gaan op een ander moment.

Voor reizigers die vertrekken vanaf 1 januari 2021 en later is er op dit moment geen urgentie om over te gaan tot het omboeken van de reis. Mocht deze situatie veranderen dan nemen wij contact op met betreffende reizigers.

DATUM NIEUWSBERICHT: 11 SEPTEMBER 2020

=============================================
 

Beste reisorganisatie 2019 categorie "individuele rondreizen"

Dit jaar hebben wij de ReisOrakel jaarprijs 2019 in ontvangst mogen nemen in de categorie Individuele Rondreizen. Deze jaarprijs is uitgereikt aan organisaties die over heel 2019 de beste beoordelingen hebben ontvangen van reizigers.

De ReisOrakel jaarprijzen worden ieder jaar uitgereikt in verschillende categorieën en zijn gebaseerd op de objectieve ervaringen van meer dan 2500 vakantiegangers. De ReisOrakel jaarprijs is een van de weinige prijzen die worden uitgedeeld op basis van de kwaliteit die vakantiegangers daadwerkelijk hebben ervaren.

Uiteraard is het ons vak en ons doel om u optimaal van uw reis te laten genieten. Maar deze bevestiging dat we dit volgens reizend Nederland ook als beste doen, maakt ons trots en dankbaar.

DATUM NIEUWSBERICHT: 17 JANUARI 2020

=============================================