Telefoonnummer: 0543-74 53 74 (optie 2)
Contact formuliercontact
0543-745374 (optie 2)
canadaplus@aeroglobe.nl
phone 0543 - 74 53 74 (optie 2)

LEES HIER ONZE NIEUWSBERICHTEN

 

Wegwerkzaamheden Vancouver Island

Gaat u binnenkort naar Vancouver Island? Wees alert op de werkzaamheden bij Highway 4, tussen Nanaimo (+Parksville) en Tofino (+Ucluelet). Klik “HIER” voor meer informatie.

DATUM NIEUWSBERICHT: 20 JULI 2023

======================================== 

Vaccinatieplicht Canada vervalt per 1 oktober a.s.

We hebben er allemaal heel lang op gewacht en eindelijk is het zover. Vanaf 1 oktober a.s. vervallen ALLE COVID-19 maatregelen in Canada. Dus dit betekent;

- Geen vaccinatieverplichting
- Geen verplichte gebruik van ArriveCAN
- Geen random testen bij aankomst

Ondanks dat de weg weer geheel open staat om Canada te bezoeken, blijven onze speciale boekingsvoorwaarden van kracht;

Prijsgarantie:
U bent gegarandeerd dat de prijs van een geboekte reis niet wordt verhoogd. Ook niet als de brandstofprijzen stijgen.

Geldteruggarantie:
Verandert het reisadvies naar code oranje of rood, of wordt er een inreisverbod of quarantaineplicht ingesteld? U ontvangt de volledige reissom binnen 14 dagen terug. Geen vouchers maar cash.

Repatriëringsgarantie:
Bent u op reis en verandert het reisadvies naar code rood? U wordt door ons teruggehaald, zonder extra kosten!

KLIK HIER voor aanvullende informatie.

Voor de meest recente informatie dient u zich te informeren via de website van de overheid;

DATUM NIEUWSBERICHT: 27 SEPTEMBER 2022

========================================
 

Schiphol drukte

Uiteraard is ons ook niets ontgaan over de huidige perikelen op Schiphol. Vanzelfsprekend houden wij samen met de ANVR de situatie nauwlettend in de gaten en zijn als brancheorganisatie ook gesprekspartner over deze problematiek.

Alle geboekte vluchten staan gepland om uitgevoerd te worden volgens schema. Mocht hier de komende tijd verandering in komen, dan zullen wij u uiteraard informeren. Het is niet zomaar mogelijk om geboekte vluchten om te boeken vanaf een andere luchthaven of op te stappen vanaf een andere luchthaven.

Bij uw reisbescheiden, welke u enkele weken voor vertrek ontvangt, zullen wij ook het laatste nieuws en advies delen over uw reis. Zeer vroegtijdig aanwezig zijn op Schiphol is helaas het dringende advies.

Verder willen we u als tip meegeven dat indien u reist met uitsluitend handbagage u de lange rijen bij de incheckbalies kunt omzeilen. U dient dan te zorgen dat u vooraf online bent ingecheckt via de website of App van de luchtvaartmaatschappij. Bij de meeste luchtvaartmaatschappijen mag u 1 handbagagestuk in de vorm van een trolley meenemen (maximale afmetingen bedragen meestal 55 x 35 x 25 cm inclusief handgrepen en wielen) plus 1 accessoire (zoals een kleine handtas, rugzakje of laptoptas) van maximaal 40 x 30 x 15 cm. Controleer de website van de luchtvaartmaatschappij voor de exacte gegevens voor toegestane handbagage.

DATUM NIEUWSBERICHT: 25 MEI 2022

======================================== 

Canada staat nu op code GROEN, er is een run op vakanties voor 2022, maar wat als....?

Ondanks dat we weer vrij gereisd kan worden naar Canada en de boekingen als een trein lopen, krijgen we ook vragen “wat als corona terugkeert” of “wat als er oorlog uitbreekt” of “als ik boek loop ik kans op prijsverhoging”? Speciaal hiervoor hanteren we op alle boekingen gemaakt vanaf 1 april 2022 de volgende speciale boekingsvoorwaarden:

Prijsgarantie:
U bent gegarandeerd dat de prijs van een geboekte reis niet wordt verhoogd. Ook niet als de brandstofprijzen stijgen.

Geldteruggarantie:
Verandert het reisadvies naar code oranje of rood, of wordt er een inreisverbod of quarantaineplicht ingesteld? U ontvangt de volledige reissom binnen 14 dagen terug. Geen vouchers maar cash.

Repatriëringsgarantie:
Bent u op reis en verandert het reisadvies naar code rood? U wordt door ons teruggehaald, zonder extra kosten!

KLIK HIER voor aanvullende informatie.

Niet geheel onbelangrijk om te weten is aan welke voorwaarden u moet voldoen om toegang te krijgen tot Canada;
• u moet volledig gevaccineerd zijn (Pfizer, Moderna, AstraZeneca of Janssen)

Testen is vanaf 1 april 2022 niet meer nodig om toegang te krijgen tot Canada!

Voor de meest recente informatie dient u zich te informeren via de website van de overheid;

DATUM NIEUWSBERICHT: 1 APRIL 2022
======================================== 

Wat gebeurt er als ik een reis boek en de reis kan niet doorgaan i.v.m. de situatie in Oekraïne?

Indien een geboekte reis niet meer kan worden uitgevoerd óf indien de overheid een negatief reisadvies geeft voor reizen naar Canada (of naar welke bestemming de reis ook naar toe gaat), dan zullen wij als reisorganisatie uw geboekte reis moeten annuleren en krijgt u de keuze om óf de reis om te boeken naar een latere datum of een andere bestemming óf u kunt kiezen voor volledige teruggave van de reissom, waarbij dan de betaalde reissom binnen 14 dagen wordt gerestitueerd.

DATUM NIEUWSBERICHT: 8 MAART 2022

======================================== 

Lang genoeg gedroomd van Canada, want we mogen nu officieel gaan!

Bijna 2 jaar lang heeft Canada op code oranje gestaan. Enkele maanden geleden heeft Canada de grenzen al geopend en vanaf vandaag, 16 februari 2022, heeft onze regering Canada op code GROEN gezet. Canada wordt weer als veilig beschouwd om naar toe te reizen. Ook heeft de regering aangegeven dat het aantal coronabesmettingen in een land vanaf heden niet meer leidend is bij het afgeven van reisadviezen. Er wordt bij het geven van reisadviezen voortaan alleen gekeken naar de veiligheids- en gezondheidsrisico’s.

Onze flexibele reis- en annuleringsvoorwaarden blijven nog even van kracht voor nieuwe boekingen gemaakt t/m 28 februari a.s. Klik hier voor aanvullende informatie.

En wat gebeurt er als u kort voor vertrek middels een PCR-test of Antigeen-test positief test? Dit is gedekt via de annuleringsverzekering welke wij aanbieden via de Europeesche Verzekeringen. Dus sluit bij boeking een annuleringsverzekering via ons af en u bent hiervoor gedekt. In dat geval ontvangt u namelijk de volledige reissom terug via de annuleringsverzekering.

Voor de meest recente informatie dient u zich te informeren via de website van de overheid;

DATUM NIEUWSBERICHT: 16 FEBRUARI 2022
========================================
 

CANADA OPEN VANAF 7 SEPTEMBER | OPENING GRENZEN CANADA | FASE 2

✅Vandaag is het zover! Na meer dan 1½ jaar te hebben gewacht, kunnen we nu eindelijk het verlossende woord geven; VANDAAG GAAT DE GRENS WEER OPEN MET CANADA

De afgelopen weken hebben we de veranderingen al gemerkt. Er wordt inmiddels al volop geboekt voor zomer 2022. Dit is ook te merken in de beschikbaarheid, want niet vanzelfsprekend alles is nog beschikbaar. Wilt u dus volgend jaar weer een mooie verre reis maken naar Canada, wacht dan niet te lang. Hoe langer u wacht, des te groter de kans dat we u moeten teleurstellen. Ook gebeurt het inmiddels al steeds vaker dat de laagste tariefklassen voor de vliegreizen niet meer beschikbaar zijn. Boek vroeg, dan bent u verzekerd van plek voor de gewenste datum en de laagste prijs.

En mocht onverhoopt uw geboekte reis niet door kunnen gaan vanwege COVID-19? Geen zorgen, u ontvangt namelijk binnen 14 dagen de volledige reissom terug. Voor meer hierover Klik hier voor aanvullende informatie.

✅Nieuwsgierig naar onze rondreizen? Neem een kijkje op onze website en vraag geheel kosteloos een vrijblijvende offerte aan.

Ook niet onbelangrijk om te weten; aan welke voorwaarden moet ik voldoen om toegang te krijgen tot Canada; u moet volledig gevaccineerd te zijn (Pfizer, Moderna, AstraZeneca of Janssen) en een negatieve PCR uitslag bij u hebben. Het kan zijn dat deze regels medio 2022 verder versoepeld worden, maar houdt voor dit moment rekening mee dat u in elk geval gevaccineerd moet zijn.

DATUM NIEUWSBERICHT: 07 SEPTEMBER 2021

========================================== 

CODE GEEL VOOR CANADA

Per 8 juli 2021 is de kleurcode voor de Canada aangepast van oranje naar geel. Op dit moment heeft Canada nog een inreisverbod voor EU-burgers, we hopen dat ook deze nu snel wordt opgeheven. Dus nog heel even geduld en voordat je het weet, kunnen we weer reizen naar Canada.

DATUM NIEUWSBERICHT: 08 JULI 2021

========================================= 

Vraag naar reizen overstijgt aanbod in 2022

U zult het wellicht al vernomen hebben in de media, maar binnenkort zal het weer mogelijk zijn om vrij te reizen en van vakanties te gaan genieten, wellicht met wat aanpassingen. Dit goede nieuws heeft een enorme vraag opgeleverd op met name de vakantiereizen in 2022 en deze stijgende vraag zien we wereldwijd toenemen. Neem daarbij in ogenschouw dat veel vakantiereizen al in 2020 én in 2021 zijn geannuleerd en omgeboekt zijn naar 2022. Deze trend zorgt ervoor dat met name de kleinschalige vakantieadressen al snel volgeboekt zijn. Maar ook bij de grotere resorts en hotels zien we dat deze niet aan de stijgende vraag kunnen voldoen en werken nu al met het principe, ‘wie het eerst komt, wie het eerst maalt’ en ‘vol is vol’.

Verder dient rekening gehouden te worden dat ditzelfde probleem geldt voor vliegreizen, met tot gevolg dat de verwachting is dat prijzen van vliegreizen snel (verder) zullen gaan stijgen.

Wij adviseren dus al onze (vaste) klanten die met vakantieplannen rondlopen voor 2022, boek nú! Wacht niet om nog later dit jaar pas te boeken; nu is er nog keuze in accommodaties en des te eerder u erbij bent, des te kleiner de kans dat u straks slechts kunt kiezen uit een beperkt aanbod.

DATUM NIEUWSBERICHT: 11 JUNI 2021

======================================== 

Beste reisorganisatie 2019 categorie "individuele rondreizen"

Dit jaar hebben wij de ReisOrakel jaarprijs 2019 in ontvangst mogen nemen in de categorie Individuele Rondreizen. Deze jaarprijs is uitgereikt aan organisaties die over heel 2019 de beste beoordelingen hebben ontvangen van reizigers.

De ReisOrakel jaarprijzen worden ieder jaar uitgereikt in verschillende categorieën en zijn gebaseerd op de objectieve ervaringen van meer dan 2500 vakantiegangers. De ReisOrakel jaarprijs is een van de weinige prijzen die worden uitgedeeld op basis van de kwaliteit die vakantiegangers daadwerkelijk hebben ervaren.

Uiteraard is het ons vak en ons doel om u optimaal van uw reis te laten genieten. Maar deze bevestiging dat we dit volgens reizend Nederland ook als beste doen, maakt ons trots en dankbaar.

DATUM NIEUWSBERICHT: 17 JANUARI 2020

========================================