Telefoonnummer: 0562-449797 (optie 2)
Contact formuliercontact
0562-449797 (optie 2)
canadaplus@aeroglobe.nl
phone 0562 - 449797 (optie 2)

LEES HIER ONZE NIEUWSBERICHTEN

 

Boek uw reis naar Canada met omboekgarantie, uitstelgarantie, repatriëringsgarantie en kosteloos annuleren

Vanwege de huidige situatie rondom corona (Covid-19) hebben wij tijdelijk onze boekingsvoorwaarden versoepeld. Voor nieuwe boekingen, gemaakt tussen 1 januari en 31 januari a.s., kunt u tot 60 dagen voor vertrek gratis omboeken naar een andere reis of de reis uitstellen naar een later moment. Boek dus zonder risico en zonder zorgen uw reis naar Canada met CanadaPLUS.

Is er een inreisverbod of quarantaineplicht op de plaats van bestemming? Vanaf 1 maand voor vertrek kunt u dan gratis omboeken of uw geld terugontvangen.

Bent u op reis en verandert het reisadvies naar code rood? U wordt door ons teruggehaald, zonder extra kosten!

Klik hier voor aanvullende informatie.

DATUM NIEUWSBERICHT: 1 JANUARI 2022

======================================== 

CANADA OPEN VANAF 7 SEPTEMBER | OPENING GRENZEN CANADA | FASE 2

✅Vandaag is het zover! Na meer dan 1½ jaar te hebben gewacht, kunnen we nu eindelijk het verlossende woord geven; VANDAAG GAAT DE GRENS WEER OPEN MET CANADA

De afgelopen weken hebben we de veranderingen al gemerkt. Er wordt inmiddels al volop geboekt voor zomer 2022. Dit is ook te merken in de beschikbaarheid, want niet vanzelfsprekend alles is nog beschikbaar. Wilt u dus volgend jaar weer een mooie verre reis maken naar Canada, wacht dan niet te lang. Hoe langer u wacht, des te groter de kans dat we u moeten teleurstellen. Ook gebeurt het inmiddels al steeds vaker dat de laagste tariefklassen voor de vliegreizen niet meer beschikbaar zijn. Boek vroeg, dan bent u verzekerd van plek voor de gewenste datum en de laagste prijs.

En mocht onverhoopt uw geboekte reis niet door kunnen gaan vanwege COVID-19? Geen zorgen, u ontvangt namelijk binnen 14 dagen de volledige reissom terug. Voor meer hierover Klik hier voor aanvullende informatie.

✅Nieuwsgierig naar onze rondreizen? Neem een kijkje op onze website en vraag geheel kosteloos een vrijblijvende offerte aan.

Ook niet onbelangrijk om te weten; aan welke voorwaarden moet ik voldoen om toegang te krijgen tot Canada; u moet volledig gevaccineerd te zijn (Pfizer, Moderna, AstraZeneca of Janssen) en een negatieve PCR uitslag bij u hebben. Het kan zijn dat deze regels medio 2022 verder versoepeld worden, maar houdt voor dit moment rekening mee dat u in elk geval gevaccineerd moet zijn.

DATUM NIEUWSBERICHT: 07 SEPTEMBER 2021

========================================== 

CODE GEEL VOOR CANADA

Per 8 juli 2021 is de kleurcode voor de Canada aangepast van oranje naar geel. Op dit moment heeft Canada nog een inreisverbod voor EU-burgers, we hopen dat ook deze nu snel wordt opgeheven. Dus nog heel even geduld en voordat je het weet, kunnen we weer reizen naar Canada.

DATUM NIEUWSBERICHT: 08 JULI 2021

========================================= 

Vraag naar reizen overstijgt aanbod in 2022

U zult het wellicht al vernomen hebben in de media, maar binnenkort zal het weer mogelijk zijn om vrij te reizen en van vakanties te gaan genieten, wellicht met wat aanpassingen. Dit goede nieuws heeft een enorme vraag opgeleverd op met name de vakantiereizen in 2022 en deze stijgende vraag zien we wereldwijd toenemen. Neem daarbij in ogenschouw dat veel vakantiereizen al in 2020 én in 2021 zijn geannuleerd en omgeboekt zijn naar 2022. Deze trend zorgt ervoor dat met name de kleinschalige vakantieadressen al snel volgeboekt zijn. Maar ook bij de grotere resorts en hotels zien we dat deze niet aan de stijgende vraag kunnen voldoen en werken nu al met het principe, ‘wie het eerst komt, wie het eerst maalt’ en ‘vol is vol’.

Verder dient rekening gehouden te worden dat ditzelfde probleem geldt voor vliegreizen, met tot gevolg dat de verwachting is dat prijzen van vliegreizen snel (verder) zullen gaan stijgen.

Wij adviseren dus al onze (vaste) klanten die met vakantieplannen rondlopen voor 2022, boek nú! Wacht niet om nog later dit jaar pas te boeken; nu is er nog keuze in accommodaties en des te eerder u erbij bent, des te kleiner de kans dat u straks slechts kunt kiezen uit een beperkt aanbod.

DATUM NIEUWSBERICHT: 11 JUNI 2021

======================================== 

Beste reisorganisatie 2019 categorie "individuele rondreizen"

Dit jaar hebben wij de ReisOrakel jaarprijs 2019 in ontvangst mogen nemen in de categorie Individuele Rondreizen. Deze jaarprijs is uitgereikt aan organisaties die over heel 2019 de beste beoordelingen hebben ontvangen van reizigers.

De ReisOrakel jaarprijzen worden ieder jaar uitgereikt in verschillende categorieën en zijn gebaseerd op de objectieve ervaringen van meer dan 2500 vakantiegangers. De ReisOrakel jaarprijs is een van de weinige prijzen die worden uitgedeeld op basis van de kwaliteit die vakantiegangers daadwerkelijk hebben ervaren.

Uiteraard is het ons vak en ons doel om u optimaal van uw reis te laten genieten. Maar deze bevestiging dat we dit volgens reizend Nederland ook als beste doen, maakt ons trots en dankbaar.

DATUM NIEUWSBERICHT: 17 JANUARI 2020

========================================