Telefoonnummer: 0562-449797 (optie 2)
Contact formuliercontact
0562-449797 (optie 2)
canadaplus@aeroglobe.nl
phone 0562 - 449797 (optie 2)

LEES HIER ONZE NIEUWSBERICHTEN

 

GRENZEN CANADA GAAN OPEN PER 7 SEPTEMBER A.S.

Goed nieuws! Met grote vreugde kunnen we mededelen dat vanaf 7 september 2021 de grenzen weer open gaan. Alle reizigers dienen gevaccineerd te zijn (Pfizer-BioNTech, Moderna, AstraZeneca of Johnson & Johnson) en moeten voor binnenkomst een negatieve Covid-19-test overleggen, niet ouder dan 72 uur. Omdat ook Nederland inmiddels code geel heeft afgegeven voor Canada kan er binnenkort weer gereisd worden naar Canada.

Boekingen met vertrek t/m 6 september a.s. zijn inmiddels geannuleerd.
Boekingen met vertrek vanaf 7 september a.s. kunnen weer worden uitgevoerd.

We kunnen ons voorstellen dat reizigers welke een vertrekdatum hebben vlak na de opening van 7 september a.s. liever nog niet gelijk op reis willen gaan. Iedereen die vertrekt in 2021 bieden wij daarom de mogelijkheid aan om de reis om te boeken naar 2022 waarbij wij géén annuleringskosten in rekening brengen voor de geboekte reis van 2021. Mocht u hiervan gebruik willen maken, neemt u dan z.s.m. contact met ons op.

EN VERGEET VOORAL HET VOLGENDE NIET! Voor ons is het erg belangrijk dat u een goed gevoel heeft bij uw keuze, immers moet het boeken van een reis naar Canada plezier geven, geen twijfel of onzekerheid. Daarom hanteren wij voor al onze reizen naar Canada flexibele reis -en annuleringsvoorwaarden die passen in deze onzekere tijd, ongeacht of het vertrek in 2021 of 2022 is.

OMBOEKGARANTIE
Tot 45 dagen voor vertrek gratis omboeken naar een andere reis in Canada, Amerika of Afrika

UITSTELGARANTIE
Tot 45 dagen voor vertrek gratis de reis uitstellen naar een latere vertrekdatum

GELDTERUGGARANTIE
Is er code oranje, rood of een inreisverbod? U ontvangt de volledige reissom binnen 14 dagen terug

REPATRIERINGSGARANTIE
Bent u op reis en verandert het reisadvies naar oranje of rood? U wordt door ons dan teruggehaald, zonder extra kosten!

U kunt dus vertrouwd en zonder zorgen uw droomreis via CanadaPLUS boeken!

Klik hier voor aanvullende informatie.

DATUM NIEUWSBERICHT: 21 JULI 2021

========================================== 

CODE GEEL VOOR CANADA

Per 8 juli 2021 is de kleurcode voor de Canada aangepast van oranje naar geel. Op dit moment heeft Canada nog een inreisverbod voor EU-burgers, we hopen dat ook deze nu snel wordt opgeheven. Dus nog heel even geduld en voordat je het weet, kunnen we weer reizen naar Canada.

DATUM NIEUWSBERICHT: 08 JULI 2021

========================================= 

Vraag naar reizen overstijgt aanbod in 2022

U zult het wellicht al vernomen hebben in de media, maar binnenkort zal het weer mogelijk zijn om vrij te reizen en van vakanties te gaan genieten, wellicht met wat aanpassingen. Dit goede nieuws heeft een enorme vraag opgeleverd op met name de vakantiereizen in 2022 en deze stijgende vraag zien we wereldwijd toenemen. Neem daarbij in ogenschouw dat veel vakantiereizen al in 2020 én in 2021 zijn geannuleerd en omgeboekt zijn naar 2022. Deze trend zorgt ervoor dat met name de kleinschalige vakantieadressen al snel volgeboekt zijn. Maar ook bij de grotere resorts en hotels zien we dat deze niet aan de stijgende vraag kunnen voldoen en werken nu al met het principe, ‘wie het eerst komt, wie het eerst maalt’ en ‘vol is vol’.

Verder dient rekening gehouden te worden dat ditzelfde probleem geldt voor vliegreizen, met tot gevolg dat de verwachting is dat prijzen van vliegreizen snel (verder) zullen gaan stijgen.

Wij adviseren dus al onze (vaste) klanten die met vakantieplannen rondlopen voor 2022, boek nú! Wacht niet om nog later dit jaar pas te boeken; nu is er nog keuze in accommodaties en des te eerder u erbij bent, des te kleiner de kans dat u straks slechts kunt kiezen uit een beperkt aanbod.

DATUM NIEUWSBERICHT: 11 JUNI 2021

======================================== 

Boek uw reis naar Canada met omboekgarantie, uitstelgarantie, kosteloos annuleren en repatriëringsgarantie

Vanwege de huidige situatie rondom corona (Covid-19) hebben wij tijdelijk onze boekingsvoorwaarden versoepeld. Voor nieuwe boekingen kunt u tot 45 dagen voor vertrek gratis omboeken naar een andere reis of de reis uitstellen naar een later moment. Boek dus zonder risico en zonder zorgen uw reis naar Canada met CanadaPLUS.

Is er code oranje, rood of een inreisverbod? Vanaf 1 maand voor vertrek kunt u dan gratis omboeken of uw geld terugontvangen.

Bent u op reis en verandert het reisadvies naar code oranje of rood, dan kunt u eerder terugvliegen indien u dit wenst.

Klik hier voor aanvullende informatie.

DATUM NIEUWSBERICHT: 1 JUNI 2021

======================================== 

Beste reisorganisatie 2019 categorie "individuele rondreizen"

Dit jaar hebben wij de ReisOrakel jaarprijs 2019 in ontvangst mogen nemen in de categorie Individuele Rondreizen. Deze jaarprijs is uitgereikt aan organisaties die over heel 2019 de beste beoordelingen hebben ontvangen van reizigers.

De ReisOrakel jaarprijzen worden ieder jaar uitgereikt in verschillende categorieën en zijn gebaseerd op de objectieve ervaringen van meer dan 2500 vakantiegangers. De ReisOrakel jaarprijs is een van de weinige prijzen die worden uitgedeeld op basis van de kwaliteit die vakantiegangers daadwerkelijk hebben ervaren.

Uiteraard is het ons vak en ons doel om u optimaal van uw reis te laten genieten. Maar deze bevestiging dat we dit volgens reizend Nederland ook als beste doen, maakt ons trots en dankbaar.

DATUM NIEUWSBERICHT: 17 JANUARI 2020

========================================