Telefoonnummer: 0543-74 53 74 (optie 2)
Contact formulier contact
0543-745374 (optie 2)
canadaplus@aeroglobe.nl
phone 0543 - 74 53 74 (optie 2)

La Laguna del Lagarto Lodge ++

In dit toeristenklasse hotel kunt u van de natuur op haar mooist genieten. Ongeveer 500 ha ongerept tropisch regenwoud behoort tot de Laguna Lagarto Lodge. De lodge is in de noordelijke laaglanden te vinden, ongeveer 20 kilometer ten zuiden van de grens bij Nicaragua. Om Laguna del Lagarto te bereiken moet u in het bezit zijn van een auto met vierwielaandrijving. De lodge is de enige accommodatie in dit gebied, zodat het absoluut niet over het hoofd gezien kan worden. Vanaf San José is het ongeveer 4 à 5 uur rijden en vanaf Pital is het ongeveer 1 tot 1 1/2 uur rijden.

La Laguna del Lagarto Lodge staat onder Duits management. Het hotel beschikt over een restaurant waar zowel lokale als internationale gerechten worden geserveerd. Erg dicht bij de lodge kunt u uzelf al vermaken met het bezichtigen van diverse flora en fauna. Tijdens een wandeling door het regenwoud kunt u, met wat geluk, kennis maken met enkele van de 350 verschillende vogelsoorten, bijzondere dieren zoals de groene papegaai, apen etc. Ook heeft het hotel een vlindertuin en er zijn kleine peper en ananasplantages die u kunt bezichtigen. Daarnaast kunt u in 2 meren dicht bij de lodge diverse tochten met een kajak maken. Verder kunt u in de omgeving goed hiken en paardrijden. Een erg bijzondere excursie is de boottocht over de San Carlos River bij de San Juan River. Dit is de grens bij Nicaragua.

Kamers:
- badkamer met douche en toilet
- terras met stoelen en hangmatten
La Laguna del Lagarto Lodge 001La Laguna del Lagarto Lodge 002La Laguna del Lagarto Lodge 003La Laguna del Lagarto Lodge 004La Laguna del Lagarto Lodge 005