Telefoonnummer: 0543-74 53 74 (optie 2)
Contact formulier contact
0543-745374 (optie 2)
canadaplus@aeroglobe.nl
phone 0543 - 74 53 74 (optie 2)

Kennicott Glacier Lodge ++

De Kennicott Glacier Lodge is een replica van een van de historische Kennicott mijnbouw gebouwen en is gebouwd in 1987. De lodge is versierd met foto's en persoonlijke bezittingen van mijnwerkers en biedt een unieke en historische sfeer. De kamers zijn klein en eenvoudig maar comfortabel. Het enige restaurant in Kennicott is in de lodge zelf en het beschikt over heerlijke huisgemaakte gerechten (alleen open tijdens de zomermaanden). De auto moet geparkeerd worden aan het einde van de McCarthy Road / parkeren is mogelijk vanaf ca. $ 5 tot 10 per dag. Transfer naar de lodge is inbegrepen.

Let wel dat het hotel alleen te bereiken is via een onverharde weg; uw huurauto dient hiervoor geschikt te zijn.

Kamers: De Lodge beschikt over 25 kamers met wastafel met koud water op de kamer en met gedeelde badkamer (douche en toiletten op de gang). De kamers hebben uitzicht op de gletsjer of op de bergen en hebben ofwel 1 queensize bed of 2 eenpersoons bedden.

De afzonderlijke zuidelijke vleugel heeft 10 kamers, allemaal met eigen badkamer, uitzicht op de gletsjer, en 2 queensize bedden.
kennicott glacier lodge buitenkant.jpgkennicott glacier lodge kamer.jpgkennicott glacier lodge balkon.jpgkennicott glacier lodge uitzicht.jpgkennicott glacier lodge tuin.jpg

Alaskaopenen +

Yukon en Northwest Territoriesopenen +