Telefoonnummer: 0543-74 53 74 (optie 2)
Contact formulier contact
0543-745374 (optie 2)
canadaplus@aeroglobe.nl
phone 0543 - 74 53 74 (optie 2)

Hotel Villa Lapas +++

Goed middenklasse hotel met veel mogelijkheden voor verschillende tours. Hotel Villa Lapas ligt in een tropische omgeving. Vanuit het hotel zijn de stranden van de Pacific eenvoudig bereikbaar. Villa Lapas ligt op circa 2 uur rijden van San José en op slechts vijf minuten van het Nationale Park Carara. Door het privé-reservaat direct bij het hotel stroomt de rivier Tarcolitos, dat een grote variëteit aan fauna aantrekt. Villa Lapas is een uitstekende locatie voor vogelliefhebbers. In het privé-reservaat vind u de Tarcolitos rivier die een grote variëteit aan wildlife biedt. Het hotel is een paradijs gevuld met de mooiste vogels.

Villa Lapas heeft de beschikking over een bar, restaurant, snack bar, zwembad, twee jacuzzi's, een mini golfbaan, een vlindertuin, een conferentieruimte en een spelletjesruimte.

Een gezellig hotel vlakbij een groot nationaal natuurpark met een ruime mogelijkheid aan verschillende excursies. Een ideale bestemming voor natuurliefhebbers! Er is tevens een systeem van hangbruggen en er zijn verschillende uitgezette wandeltours. Uw ontbijt is inbegrepen in de prijs.

Kamers:
- eigen badkamer met douche & toilet
- fan
- klein terras
Hotel Villa Lapas 001Hotel Villa Lapas 002Hotel Villa Lapas 003Hotel Villa Lapas 004Hotel Villa Lapas 005Hotel Villa Lapas 006Hotel Villa Lapas 007