Telefoonnummer: 0543-74 53 74 (optie 2)
Contact formulier contact
0543-745374 (optie 2)
canadaplus@aeroglobe.nl
phone 0543 - 74 53 74 (optie 2)

Hotel Lapa Rios ++++

Hotel Lapa Ríos ligt in het midden van 400 hectare groot privé natuurreservaat, voornamelijk bestaande uit regenwoud. Dit natuurreservaat is het laatste overgebleven laaggelegen Midden Amerikaanse tropische regenwoud in Costa Rica. De lodge ligt op het schiereiland Osa Peninsula en u heeft hier een prachtig uitzicht over het punt waar de Golfo Dulce en de Pacifische Oceaan bijeenkomen, wat deze locatie tot een heus paradijs maakt! Samen met de geluiden van vele apen, vogels en insecten, de hikes door de jungle en de lekkere gerechten maakt dit een verblijf in Hotel Lapa Ríos tot een unieke ervaring. Ruime bungalows bieden een spectaculair uitzicht over het regenwoud en de blauwe zee. Geniet van de zon op uw eigen veranda terwijl u heerlijke geuren tegemoet komen van de bloemen en planten uit de privétuinen. De lodge is tevens een unieke plaats voor een romantische huwelijksreis.

De Lapa Rios Ecolodge is zodanig ontworpen dat het hoofdgebouw en bijbehorende bungalows helemaal opgaan in de omgeving. Het hoofdgebouw en de 16 bungalows zijn met elkaar verbonden door diverse wandelpaden en trappen. De 16 zeer luxe privé bungalows zijn gebouwd op zo’n 110 meter boven zeeniveau, dankzij een verkoelende wind van de oceaan en het omringende regenwoud is de temperatuur hier altijd aangenaam. Het hoofdgebouw, restaurant en de bungalows zijn gebouwd met lokale materialen en zijn voorzien van rieten daken. De meubels en bedden in de bungalows zijn gemaakt van bamboe. Elke bungalow heeft een privéterras met buitendouche, waar u heerlijk tot rust kunt komen middenin de ongerepte natuur. Tevens heeft u hier een fenomenaal uitzicht over de oceaan. De bungalows zijn voorzien van houten vloeren en beschikken over 2 queen size bedden, of 1 kingsizebed. De modern ingerichte badkamers zijn eveneens zeer comfortabel.

Vanuit de lodge zijn diverse activiteiten te ondernemen‚ zo kunt u ‘s ochtends vroeg vogels spotten of watervallen bezoeken.

U verblijft hier op basis van volpension (ontbijt, lunch en diner)
Hotel Lapa Rios 000Hotel Lapa Rios 001Hotel Lapa Rios 002Hotel Lapa Rios 003