Telefoonnummer: 0543-74 53 74 (optie 2)
Contact formulier contact
0543-745374 (optie 2)
canadaplus@aeroglobe.nl
phone 0543 - 74 53 74 (optie 2)

Hotel Horizontes de Montezuma ++(+)

Dit kleinschalige middenklasse hotel biedt u de perfecte plaats om even te ontspannen. Het hotel ligt ongeveer twee kilometer voor Montezuma en 140 meter boven de zeespiegel. Het is gelegen op een heuvel vanwaar u een prachtig uitzicht heeft over de Grote Oceaan. Naar Montezuma is het ongeveer 5 minuten met de auto en te voet 20 minuten. Vanaf San José is het ongeveer 5 à 6 uur rijden, afhankelijk van de wachttijd bij de veerboot. Vanaf Paquera is het een uur rijden.

Het hotel is in Victoriaanse stijl en wordt beheerd door Duitsers. Het ligt midden in het tropische woud. Een glazen koepel zorgt ervoor dat er licht en lucht het gebouw binnenkomt. Het hotel beschikt over een zwembad met dekstoelen, parasols en een indrukwekkend uitzicht over de Oceaan. Verder is er een restaurant aanwezig waar zowel lokale als internationale gerechten worden geserveerd. Verschillende excursies worden door het hotel aangeboden.

Het is aan te raden om in dit gebied gebruik te maken van een huurauto, omdat het vrij lastig is om u te verplaatsen.

Kamers:
- eigen badkamer met douche en toilet
- ventilator
- balkon met hangmatten
- geweldig uitzicht over de Pacific Ocean
Hotel Horizontes de Montezuma 001Hotel Horizontes de Montezuma 003Hotel Horizontes de Montezuma 004Hotel Horizontes de Montezuma 005Hotel Horizontes de Montezuma 006