Telefoonnummer: 0543-74 53 74 (optie 2)
Contact formulier contact
0543-745374 (optie 2)
canadaplus@aeroglobe.nl
phone 0543 - 74 53 74 (optie 2)

Hotel Heliconia +++

Dit gezellige middenklasse hotel is een goede plaats voor gasten die niet in het bezit zijn van een huurauto en die geen zin hebben om iedere dag veel kilometers af te leggen om een reservaat te bezoeken. Het ligt iets buiten het dorp en biedt onder andere verschillende spa faciliteiten. Hotel Heliconia is gelegen tussen Santa Elena en het Monteverde reservaat. Vanaf San José is het ongeveer 4 uur rijden en vanaf Santa Elena slechts 5 minuten rijden.

Het hotel bestaat uit een hoofdgebouw en een tweede gebouw. Het restaurant en de kleine bar met de lobby zijn in het hoofdgebouw gevestigd. Het hotel is in het bezit van 600 hectare privé-reservaat, waar een grote variëteit aan planten, orchideeën, vogels en zoogdieren geobserveerd kunnen worden. Verder kunt u in dit reservaat getuige zijn van het adembenemende uitzicht over de golf van Nicoya.

Hotel Heliconia beschikt in totaal over 31 kamers, waarvan 19 standaard kamers, 10 junior suites en 2 suites. De standaard kamers liggen in het hoofd- en bijgebouw. Alle kamers beschikken over een eigen badkamer en een kluis. De standaard kamers beschikken over twee eenpersoonsbedden, een badkamer met douche en toilet en bevinden zich vlakbij de jacuzzi en het restaurant. De grotere Junior Suites liggen in een apart chalet met een schitterend uitzicht over de omgeving. Het ontbijt is inbegrepen in de prijs.

Hotel Heliconia is een prettig hotel voor een verblijf van enkele dagen.
Hotel Heliconia 001Hotel Heliconia 002Hotel Heliconia 003Hotel Heliconia 004Hotel Heliconia 005