Telefoonnummer: 0543-74 53 74 (optie 2)
Contact formulier contact
0543-745374 (optie 2)
canadaplus@aeroglobe.nl
phone 0543 - 74 53 74 (optie 2)

Hotel Arenal Paraiso +++(+)

Dit eerste klasse hotel heeft een uitstekende ligging als u in het bijzonder geïnteresseerd bent in vulkanische activiteiten, maar deze wel op een veilige afstand wilt bekijken. Hotel Arenal Paraiso is gelegen op een heuvel en van daaruit heeft een prachtig uitzicht over Arenal Vulkaan. La Fortuna bevindt zich op ongeveer 3 ½ uur rijden vanaf San Jose en circa 3 uur vanaf Monteverde. Vanaf La Fortuna is het ongeveer 15 minuten rijden naar het hotel, terwijl het meer van Arenal en de toegang tot het Nationaal Park 10 minuten de andere kant uit bevinden.

Naast het prachtige uitzicht over de actieve Arenal vulkaan biedt dit hotel nog diverse kilometers lange paden. Achter het hotel is een lang wandelpad steil naar beneden naar de rivier. Ook bevindt zich hier de Canopy Tour die u bij het hotel kunt boeken. Bij de brede oprijlaan en ruime lobby met receptie bevindt zich ook het restaurant. Iets heuvelopwaarts is de "swim-up" bar bij de 14 verschillende thermische baden. Om de zwembaden treft u de ligstoelen, de parasols en de handdoeken service. Verder kent het hotel enkele spa en fitness faciliteiten. Voldoende parkeerruimte, veelal bij de kamers. Een goed hotel nabij alle excursiemogelijkheden in de omgeving.

De kamers bevinden zich in houten huisjes die zijn verdeeld over de tropische tuinen. Vanaf het terras heeft u een mooi uitzicht op de tuinen en veelal de Arenal vulkaan. Ontbijt is inbegrepen in de prijs.

Kamers:
- 2 x 2 persoonsbedden
- eigen badkamer met douche en toilet
- plafond ventilator
- kabel TV
- telefoon

Tegen een toeslag kunnen ook de superior kamers geboekt worden welke tevens voorzien zijn van airco, kluisje en minibar.
Hotel Arenal Paraiso 001Hotel Arenal Paraiso 002Hotel Arenal Paraiso 003Hotel Arenal Paraiso 004Hotel Arenal Paraiso 005Hotel Arenal Paraiso 006