Telefoonnummer: 0543-74 53 74 (optie 2)
Contact formulier contact
0543-745374 (optie 2)
canadaplus@aeroglobe.nl
phone 0543 - 74 53 74 (optie 2)

Hotel Ambassadeur +++

Dit hotel ligt aan de oevers van de rivier de Saint Lawrence in de wijk Beauport in Quebec. Het biedt leuke faciliteiten voor het hele gezin en in de buurt vindt u talrijke attracties.

Hotel Ambassador Et Suites bevindt zich vlak bij Old Quebec en de Montmorency Falls. Het fietapad Corridor du Littoral loopt aan de overkant van de straat langs de schilderachtige rivier de Saint Lawrence.

Hotel Ambassador heeft een tropisch atrium met een overdekt zwembad en waterspelletjes voor de kinderen. Na een intensieve trainingssessie in het fitnesscentrum kunt u ontspannen in de sauna. Chez Gréco, het restaurant van het hotel, serveert gastronomische Griekse gerechten in een vriendelijke, maar tegelijkertijd gedistingeerde omgeving.

Tegen betaling van circa CA $ 10,- per nacht kan eventueel een extra bed geplaatst worden op de kamer. Gratis parkeermogelijkheden.

Kamers:
- Airco
- telefoon
- internet toegang
- wekkerradio
- koffiezetapparaat
- Strijkplank en strijkijzer
- haardroger
hotel ambassadeur buitenkant.jpghotel ambassadeur zwembad.jpghotel ambassadeur kamer.jpghotel ambassadeur bar restaurant.jpghotel ambassadeur lounge.jpg

Oost Canadaopenen +