Telefoonnummer: 0543-74 53 74 (optie 2)
Contact formulier contact
0543-745374 (optie 2)
canadaplus@aeroglobe.nl
phone 0543 - 74 53 74 (optie 2)

Holiday Inn Toronto International Airport +++(+)

Dit hotel in Toronto, Ontario is gunstig gelegen ten opzichte van de luchthaven Pearson International en het congrescentrum van Toronto. Het biedt een gratis pendeldienst van en naar de luchthaven, comfortabele kamers en een eigen restaurant.

Holiday Inn Toronto International Airport beschikt over binnen- en buitenzoutwaterzwembaden en een bubbelbad. Gasten kunnen trainen in het 24 uursfitnesscentrum en gebruikmaken van gratis WiFi.

De kamers van het Holiday Inn Toronto International Airport bieden matrassen met traagschuimmatrassen met hypoallergene dekbedden. Gasten zullen ook genieten van de flatscreen-tv in hun kamer en de badkamer met vloerverwarming.

Het Metropolitan Restaurant van het Airport Holiday Inn serveert ontbijt, lunch en diner. Na het diner kunt u genieten van een glas wijn in de Wine Bar van het hotel. Roomservice is ook beschikbaar.
Holiday Inn Toronto International Airport 001Holiday Inn Toronto International Airport 002Holiday Inn Toronto International Airport 003Holiday Inn Toronto International Airport 004Holiday Inn Toronto International Airport 005Holiday Inn Toronto International Airport 006