Telefoonnummer: 0543-74 53 74 (optie 2)
Contact formulier contact
0543-745374 (optie 2)
canadaplus@aeroglobe.nl
phone 0543 - 74 53 74 (optie 2)

Harrison Lake Hotel +++

Prima middenklasse hotel in het centrum van Harrison Hot Springs, nabij het mooie Harrison Lake. Het hotel biedt een fantastisch uitzicht over de bergen, gletsjermeren en weelderige bossen.

Harrison Lake Hotel, aan de zuidelijke oevers van Harrison Lake, biedt bezoekers veel natuurschoon om te verkennen. Er zijn vele mogelijkheden voor prachtige wandelingen of fietstochten. De stranden nodigen uit tot relaxen, of bouw een zandkasteel, net als de deelnemers aan het 'Wereldkampioenschap Zandsculpturen Bouwen' dat hier jaarlijks wordt gehouden! De ontspannen en vriendelijke sfeer van het plaatsje treft u ook aan in het Harrison Lake Hotel. De kamers zijn zeer ruim en in het hotel vindt u verder een restaurant, fitnesscentrum, sauna, whirlpool en een souvenirwinkel. Voor minder valide reizigers zijn aangepaste kamers aanwezig. Op de kamer kan eventueel een extra bed geplaatst worden tegen betaling van circa CA $ 20,- per nacht. Gratis parkeermogelijkheden.

Kamers:
- televisie
- telefoon
- koffiezetapparaat
- magnetron
- koelkastje
- haardroger
Executive Hotel Harrison Hot Springs 01.[1]Executive Hotel Harrison Hot Springs 02.[1]Executive Hotel Harrison Hot Springs 03.[1]Executive Hotel Harrison Hot Springs 04.[1]Executive Hotel Harrison Hot Springs 05.[1]

West Canadaopenen +