Telefoonnummer: 0543-74 53 74 (optie 2)
Contact formulier contact
0543-745374 (optie 2)
canadaplus@aeroglobe.nl
phone 0543 - 74 53 74 (optie 2)

Fairmont Jasper Park Lodge ++++(+)

De Fairmont Jasper Park Lodge is één van de pareltjes van de Rocky Mountains. Het resort is als een dorpje gebouwd, compleet met chalets en houten cabins. De kamers zijn voorzien van alle comfort, op het befaamde ‘Fairmont’ eersteklas niveau. Voor de gasten is er veel vermaak. Er zijn diverse sportfaciliteiten waaronder een schitterende golfbaan. Er kunnen vele buitenactiviteiten worden ondernomen en er kan volop worden genoten van al het natuurschoon en het vele wild dat hier regelmatig voorbij komt.

Het hotel beschikt over 2 restaurants, Lounge met terras, pub, verwarmd buitenzwembad, spa, fitnesscentrum en een golfbaan. Verder is er nog een spelletjeskamer, kidsroom, wasservice, businesscenter, WiFi (tegen betaling) en kunt gebruik maken van gratis parkeermogelijkheden.

Kamers:
- ventilator
- TV
- Telefoon
- Internettoegang (tegen betaling)
- koffie- en theezetfaciliteiten
- strijkplank en -ijzer
- Haardroger
- Minibar
Fairmont Jasper Park Lodge exteriorFairmont Jasper Park Lodge roomFairmont Jasper Park Lodge bathroomFairmont Jasper Park Lodge gymFairmont Jasper Park Lodge nail salonFairmont Jasper Park Lodge restaurantFairmont Jasper Park Lodge loungeFairmont Jasper Park Lodge great hall fireplaceFairmont Jasper Park Lodge outdoor poolFairmont Jasper Park Lodge barFairmont Jasper Park Lodge canoesFairmont Jasper Park Lodge sundeck

West Canadaopenen +