Telefoonnummer: 0543-74 53 74 (optie 2)
Contact formulier contact
0543-745374 (optie 2)
canadaplus@aeroglobe.nl
phone 0543 - 74 53 74 (optie 2)

Fairmont Chateau Whistler +++++

Het Fairmont Chateau Whistler ligt aan de voet van Blackcomb Mountain en bevindt zich op maar 600 meter van Whistler Village en op 4 minuten rijden van Lost Lake, waar u in de zomer kunt zwemmen.

In het Fairmont Chateau Whistler kunt u gebruikmaken van hot tubs, sauna's en eucalyptusstoomcabines. Er worden tevens op vaste tijden yoga- en aquarobicslessen aangeboden. Na een training in de gezondheidsclub of een een partijtje tennis kunt u genieten van een massage in de Vida Spa. Er is ook een zwembad met onderwatermuziek beschikbaar, waar u baantjes kunt trekken. Het hele jaar door rijden er pendeldiensten tussen het Fairmont Chateau Whistler en het dorp. Parken kost circa CA $ 35 per dag. Internettoegang is tegen betaling.

Alle kamers van dit hotel hebben een zithoek en een bureau. Ook zijn ze voorzien van koffie- en theefaciliteiten. U hebt uitzicht op de bergen of op het dorp.

Kamers:
- climate-control
- TV
- Telefoon
- Internettoegang
- koffie- en theezetfaciliteiten
- strijkplank en -ijzer
- Haardroger
- minibar
- Kluisje
- badjas
Fairmont Chateau Whistler buildingFairmont Chateau Whistler golf courseFairmont Chateau Whistler loungeFairmont Chateau Whistler lobbyFairmont Chateau Whistler restaurantFairmont Chateau Whistler grill room restaurantFairmont Chateau Whistler lounge 2Fairmont Chateau Whistler roomFairmont Chateau Whistler bathroomFairmont Chateau Whistler portobello restaurant

West Canadaopenen +