Telefoonnummer: 0543-74 53 74 (optie 2)
Contact formulier contact
0543-745374 (optie 2)
canadaplus@aeroglobe.nl
phone 0543 - 74 53 74 (optie 2)

Esquinas Rainforest Lodge ++(+)

Een mooie lodge welke 37 kilometer ten noorden van Golfito is gelegen, midden in de jungle. Vanaf San Jose is het ongeveer 7 uur rijden. Het ruime hoofdgebouw biedt comfortabele zithoeken, een bibliotheek, een bar en een restaurant. Het zwembad brengt verkoeling op warme dagen. Het activiteitenprogramma is te interessant om gewoon aan het zwembad te liggen. Er worden verschillende rondleidingen georganiseerd door het regenwoud, maar ook paardrijden en mountainbike-tochten worden aangeboden. Ook een bezoek aan het biologisch station is zeer interessant. Tevens biedt de lodge rondvaarten en excursies aan naar de mangroven of langs de Golfo Dulce, waar vaak dolfijnen kunnen worden gespot. Een bezoek aan een botanische tuin maakt ook deel uit van deze tour.

Esquinas Rainforest Lodge is een voorbeeldige project, mogelijk gemaakt door de Oostenrijkse regering en duizenden donateurs. Een zeer interessante bestemming.

U verblijft hier op basis van volpension, dus ontbijt, lunch en diner zijn inbegrepen.

Kamers:
- eigen badkamer met douche en toilet
- ventilator
- terras met uitzicht op het regenwoud
Esquinas Rainforest Lodge 006Esquinas Rainforest Lodge 001Esquinas Rainforest Lodge 002Esquinas Rainforest Lodge 003Esquinas Rainforest Lodge 004Esquinas Rainforest Lodge 005