Telefoonnummer: 0543-74 53 74 (optie 2)
Contact formulier contact
0543-745374 (optie 2)
canadaplus@aeroglobe.nl
phone 0543 - 74 53 74 (optie 2)

Emerald Lake Lodge ++++

De Emerald Lake Lodge is een eersteklasse lodge: rustiek, comfortabel, gastvrij, prachtig ingericht en gelegen in een wonderschone omgeving. Het ligt op circa 3 uur rijden van Calgary.

In vroegere tijden kwamen avonturiers met de trein of te paard-en-wagen naar Emerald Lake. Aan het begin van de 20e eeuw werd hier door de Canadian Pacific Railroad een lodge gebouwd. Nu, ruim een eeuw later, kunnen ook moderne avonturiers op deze magnifieke locatie overnachten. De lodge is voorzien van twee restaurants, een whirlpool, sauna, stoomcabine en een fitnessruimte. De kamers van de lodge zijn gelegen in geheel uit hout opgetrokken cabins. De superior kamers hebben een balkon en een open haard met zitje. De deluxe kamers hebben dezelfde inrichting, maar bieden een ruimer zitgedeelte en een balkon met uitzicht op het meer.

De lodge is een niet roken omgeving. Op de kamer kan eventueel een extra bed geplaatst worden. Gratis parkeermogelijkheden.

Kamers:
- telefoon
- koffiezetapparaat
- wekkerradio
- open haard
- balkon
- haardroger
EMERALD LAKE LODGE 001Emerald Lake Lodge 02.[1]Emerald Lake Lodge 03.[1]Emerald Lake Lodge 04.[1]Emerald Lake Lodge 05.[1]Emerald Lake Lodge 06.[1]