Telefoonnummer: 0562-449797 (optie 2)
Contact formuliercontact
0562-449797 (optie 2)
canadaplus@aeroglobe.nl
phone 0562 - 449797 (optie 2)

SPECIALE REIS- EN ANNULERINGS- VOORWAARDEN

OMBOEKGARANTIE, UITSTELGARANTIE, KOSTELOOS ANNULEREN EN REPATRIËRINGSGARANTIE

Als maatwerkspecialist voor Canada voeren wij al jaren met passie en vreugde reizen uit naar Canada. Naar aanleiding van iedere persoonlijke reiswens stellen wij reizen samen. Vanwege onze jarenlange kennis en ervaring weten wij als geen ander hoe we de perfecte rondreis moeten samenstellen en organiseren.

Voor ons is het erg belangrijk dat u een goed gevoel heeft bij uw keuze, immers moet het boeken van een reis naar Canada plezier geven, geen twijfel of onzekerheid. Daarom hanteren wij voor al onze reizen naar Canada flexibele reis -en annuleringsvoorwaarden die passen in deze onzekere tijd, ongeacht of het vertrek in 2021 of 2022 is.


Omboekgarantie:
Als u een reis heeft geboekt naar Canada en naderhand de reis wilt omboeken naar een andere reis in Canada, of een reis binnen ons Amerika of Afrika aanbod, dan kan dit kosteloos zonder enige wijzigingskosten tot uiterlijk 45 dagen* voor aanvang. Uiteraard geldt de op dat moment zijnde tarief voor de nieuwe reis. [*= Let op, bij groepsreizen inclusief een Alaska cruise en de Small Group groepsreizen inclusief Alaska en/of Yukon kunnen door de leverancier kosten berekend worden bij het omboeken van de reis]

Uitstelgarantie:
Ook als u een reis geboekt heeft naar Canada kunt u ervoor kiezen om tot uiterlijk 45 dagen* voor aanvang de reis uit te stellen naar een latere periode in datzelfde jaar of in het daaropvolgende jaar. Wij berekenen hiervoor géén extra kosten, wel betaalt u het op dat moment zijnde tarief voor de nieuwe reis. Dit betekent dus wanneer u geen goed gevoel heeft voor de aanstaande reis u zonder problemen de reis kunt uitstellen. [*=Let op, bij groepsreizen inclusief een Alaska cruise en de Small Group groepsreizen inclusief Alaska en/of Yukon kunnen door de leverancier kosten berekend worden bij het uitstellen van de reis.]

Geldteruggarantie:
Mocht er vanaf 1 maand voor vertrek een inreisverbod ingesteld zijn door Canada voor inwoners van Nederland of België (afhankelijk waar u woonachtig bent) óf mocht er door de ministerie van Buitenlandse Zaken een negatief reisadvies zijn voor het land Canada of het gebied in Canada waar u naar toe gaat (dus code oranje of rood), dan kunt u gratis uw reis omboeken naar een andere bestemming of een andere vertrekdatum (tot maximaal 18 maanden vooruit) OF u kunt kiezen voor gratis annuleren en uw volledige reissom terug ontvangen. U ontvangt dan binnen 14 dagen uw aanbetaling volledig terug m.u.v. de administratiekosten en de eventuele afgesloten premie van de annuleringsverzekering.

Repatriëringsgarantie:
De veiligheid van onze klanten is onze hoogste prioriteit. Bij al onze rondreizen bent u automatisch gedekt door onze repatriëringsgarantie. Mocht het reisadvies tijdens uw verblijf van positief naar negatief wijzigen, dan zorgen wij voor een veilige terugreis. We bespreken samen met u en onze lokale vertegenwoordiging de aanpak op basis van de beschikbare informatie en de situatie op uw bestemming.

De corona-pandemie heeft laten zien dat het enorm belangrijk is om als reisorganisatie aangesloten te zijn bij het ANVR, SGR en Calamiteitenfonds. Dit zijn de drie belangrijkste keurmerken binnen de reisbranche en van toepassing op al onze reizen. Omdat u een pakketreis boekt valt uw betaling onder de garantie van het SGR.

Klik hier en zoek gelijk een geschikte auto- of groepsreis naar Canada uit tegen vlijmscherpe tarieven!