Telefoonnummer: 0543-74 53 74 (optie 2)
Contact formuliercontact
0543-745374 (optie 2)
canadaplus@aeroglobe.nl
phone 0543 - 74 53 74 (optie 2)

SPECIALE REIS- EN ANNULERINGS- VOORWAARDEN

OMBOEKGARANTIE, UITSTELGARANTIE, REPATRIËRINGSGARANTIE EN KOSTELOOS ANNULEREN

Als maatwerkspecialist voor Canada voeren wij al jaren met passie en vreugde reizen uit naar Canada. Naar aanleiding van iedere persoonlijke reiswens stellen wij reizen samen. Vanwege onze jarenlange kennis en ervaring weten wij als geen ander hoe we de perfecte rondreis moeten samenstellen en organiseren.

Voor ons is het erg belangrijk dat u een goed gevoel heeft bij uw keuze, immers moet het boeken van een reis naar Canada plezier geven, geen twijfel of onzekerheid. Daarom hanteren wij voor al onze reizen naar Canada flexibele reis -en annuleringsvoorwaarden die passen in deze onzekere tijd, ongeacht de vertrekdatum. Deze tijdelijke versoepelde voorwaarden zijn uitsluitend van toepassing voor nieuwe boekingen gemaakt tussen 1 januari en 31 maart 2022.


Omboekgarantie:
Als u een reis heeft geboekt naar Canada en naderhand de reis wilt omboeken naar een andere reis in Canada, of een reis binnen ons Amerika of Afrika aanbod, dan kan dit kosteloos* zonder enige wijzigingskosten tot uiterlijk 60 dagen voor aanvang. Uiteraard geldt de op dat moment zijnde tarief voor de nieuwe reis. [*= Let op, geldt niet voor de volgende rondreizen; reizen die starten en/of eindigen in Alaska en/of Yukon alsmede reizen die een treinonderdeel of een Alaska cruise onderdeel bevatten.]

Uitstelgarantie:
Ook als u een reis geboekt heeft naar Canada kunt u ervoor kiezen om tot uiterlijk 60 dagen voor aanvang de reis uit te stellen naar een latere periode in datzelfde jaar of in het daaropvolgende jaar. Wij berekenen hiervoor géén extra kosten*, wel betaalt u het op dat moment zijnde tarief voor de nieuwe reis. Dit betekent dus wanneer u geen goed gevoel heeft voor de aanstaande reis u zonder problemen de reis kunt uitstellen. [*=Let op, geldt niet voor de volgende rondreizen; reizen die starten en/of eindigen in Alaska en/of Yukon alsmede reizen die een treinonderdeel of een Alaska cruise onderdeel bevatten.]

Geldteruggarantie:
Mocht er vanaf 1 maand voor vertrek een inreisverbod ingesteld zijn door Canada voor inwoners van Nederland of België (afhankelijk waar u woonachtig bent) óf indien er een quarantaineplicht op de plaats van bestemming is ingevoerd dan kunt u gratis uw reis omboeken naar een andere bestemming of een andere vertrekdatum (tot maximaal 18 maanden vooruit) OF u kunt kiezen voor gratis annuleren en uw volledige reissom terug ontvangen. U ontvangt dan binnen 14 dagen uw aanbetaling volledig terug m.u.v. de administratiekosten en de eventuele afgesloten premie van de annuleringsverzekering.

Repatriëringsgarantie:
Indien u op reis bent en mocht plotseling het reisadvies veranderen naar code rood, dan wordt u gratis omgeboekt naar een eerdere terugreisdatum. Dit zal in overleg met u en onze lokale vertegenwoordiging gebeuren.

En wat gebeurt er als u kort voor vertrek middels een PCR-test of Antigeen-test positief test? Dit is gedekt via de annuleringsverzekering welke wij aanbieden via de Europeesche Verzekeringen. Dus sluit bij boeking een annuleringsverzekering via ons af en u bent hiervoor gedekt. In dat geval ontvangt u namelijk de volledige reissom terug via de annuleringsverzekering.

De corona-pandemie heeft laten zien dat het enorm belangrijk is om als reisorganisatie aangesloten te zijn bij het ANVR, SGR en Calamiteitenfonds. Dit zijn de drie belangrijkste keurmerken binnen de reisbranche en van toepassing op al onze reizen. Omdat u een pakketreis boekt valt uw betaling onder de garantie van het SGR.

Klik hier en zoek gelijk een geschikte auto- of groepsreis naar Canada uit tegen vlijmscherpe tarieven!