Telefoonnummer: 0562-449797 (optie 2)
Contact formulier contact
phone 0562 - 449797 (optie 2)

SPECIALE REIS- EN ANNULERINGS- VOORWAARDEN

Vertrek t/m 31 december 2021, boeken tussen 1 januari en 28 februari 2021

Als maatwerkspecialist voor Canada voeren wij al jaren met passie en vreugde reizen uit naar Canada. Naar aanleiding van iedere persoonlijke reiswens stellen wij reizen samen. Vanwege onze jarenlange kennis en ervaring weten wij als geen ander hoe we de perfecte rondreis moeten samenstellen en organiseren.

Voor ons is het erg belangrijk dat u een goed gevoel heeft bij uw keuze, immers moet het boeken van een reis naar Canada plezier geven, geen twijfel of onzekerheid. Daarom hanteren wij voor al onze reizen naar Canada flexibele reis -en annuleringsvoorwaarden die passen in deze onzekere tijd.

Gereduceerde aanbetaling:
Vanwege de huidige onzekere tijd kunnen we ons voorstellen dat u twijfels heeft in het voldoen van een aanbetaling. Deze aanbetaling is echter nodig om de beschikbaarheid van uw reis te garanderen. Na onderhandeling met de diverse leveranciers zijn we in staat om onze standaard aanbetaling van 25% tijdelijk te verlagen naar 10% van de reissom. Deze tijdelijke verlaging geldt alléén voor boekingen die gemaakt zijn tussen 1 januari 2021 en 28 februari 2021. Uw betaling valt uiteraard onder de garantie van het SGR.

Omboekgarantie:
Mocht u tussen 1 januari 2021 en 28 februari 2021 een reis boeken naar Canada en naderhand de reis willen omboeken naar een andere reis in Canada, of een reis binnen ons Amerika of Afrika aanbod, dan kan dit kosteloos zonder enige wijzigingskosten tot uiterlijk 60 dagen* voor aanvang. Uiteraard geldt de op dat moment zijnde tarief voor de nieuwe reis.

* = uitgezonderd zijn de groepsreizen inclusief een Alaska cruise. Bij deze reizen kan tot 3 maanden voor vertrek gratis worden omgeboekt.

Kosteloos annuleren:
Mocht er vanaf 1 maand voor vertrek een inreisverbod ingesteld zijn door Canada voor inwoners van Nederland of België (afhankelijk waar u woonachtig bent) óf mocht er door de ministerie van Buitenlandse Zaken een negatief reisadvies zijn voor het land Canada of het gebied in Canada waar u naar toe gaat (dus code oranje of rood), dan kunt u gratis uw reis omboeken naar een andere bestemming of een andere vertrekdatum (tot maximaal 18 maanden vooruit) OF u kunt kiezen voor gratis annuleren en uw volledige reissom terug ontvangen. U ontvangt dan binnen 14 dagen uw aanbetaling volledig terug m.u.v. de administratiekosten en de eventuele afgesloten premie van de annuleringsverzekering.

Bent u in het bezit van een corona-voucher van AmerikaPLUS, CanadaPLUS of AfrikaPLUS? Deze kunt u uiteraard gebruiken bij het boeken van de nieuwe reis en u ontvangt dan tevens 2% KORTING (maximaal over de waarde van de voucher).

De corona-pandemie heeft laten zien dat het enorm belangrijk is om als reisorganisatie aangesloten te zijn bij het ANVR, SGR en Calamiteitenfonds. Dit zijn de drie belangrijkste keurmerken binnen de reisbranche en van toepassing op al onze reizen.

Klik hier en zoek gelijk een geschikte auto- of groepsreis naar Canada uit tegen vlijmscherpe tarieven!